"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2013. július 5., péntek

Szoktátok az eget kémlelni????és a földet?

Én igen, egyre többször... Régebben mikor vihart jósoltak és tornyosultak a felhők, akkor ugyan csak sokszor és sokat néztem az égboltot... Mára mindennapos lett... Mindig találok érdekességeket, és most nem a csillagképekre gondoltam...AZ Apa hobbija volt, de most már a gép előtt is megtudja nézni, ami kint történik az égbolton és a szúnyogok sem csípik össze...
Ahogy a szél összekúszálja a fellegeket, különös formák, alakzatok alakulnak... Jó nézni ahogy a repülök csíkot húznak maguk mögött..
 Én itt rögtön xszemet láttam és a himzés jutott eszembe róla.., vagy a Zorro...hm ki minek látja...





A földön is sok szépség megtalálható, de sokszor nem vesszük észre



Plox




12 megjegyzés:

  1. Jó szemed van!... és jó fényképezőgéped! :)
    Szeretek nézelődni Nálad :)
    Szép hétvégét kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem jó szemem?ÁÁÁÁÁÁÁÁ sajnos nem... de szeretek nézelődni..és alapgépem van... még villámokat sem tudok fotozni
      Neked is szép hétvégét!

      Törlés
  2. Gyönyörűek a fotóid....
    A felhő képekről egy Weöres Sándor gyermekvers jut eszembe.....
    Sokat fotózom én is, ahogy csendesen érik a szedrem, ahogy álmából ébredezik a bodzabogyó és a levele ágyként szolgál a kék szitakötőnek, ahogy a kosárka hajnalban teljes pompában mutatja magát... vagy ha nem fotózom le akkor csak ábrándozom felette..
    Próbálok most lencsevégre kapni egy nagyobb testű bogarat ami a nektárt szívogatja, de nem sikerül és a bogár határozóban sincs...
    Villámot már fotóztam, de nem adja vissza a látványt a kép
    Szóval, Vera figyeljük együtt a természet csodáit és ha nem is sikerül mindent megörökíteni akkor itt élnek majd az emlékezetünkben....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Emőke nagyon köszönöm....a szép gondolatokat...és figyeljünk tovább... Szép hétvégét Nektek és minden ide látogatónak!

      Törlés
  3. Nagyon jók a képek az égről, én szoktam kémlelni. Nekem a fátyolfelhős a kedvencem.
    A virágok mesések. A naspolyát én személy szerint nem szeretem, de szép nagyok lettek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Judit köszönöm... de bocsi ez körte...Annyira szépen mutatták magukat, hogy muszáj volt fotózni...Két éve nem hozott már semmit, rég halálra volt itélve a fa, erre idén... tele volt virággal..és rengeteg kis körte volt már a fa alatt... Az ágak mint a fűzfa...Remélem lesz rajta mert szeretnék eltenni majd...

      Törlés
    2. A körtével kapcsolatban..... a mi körtefánk mikor ideköltöztünk kis csenevész volt, aztán törődtünk vele... Most már nagyon szép, terebélyes, lombos úgy mint a tietek, de 2 évente hoz sok gyümölcsöt én most a sok esőte fogom az egészet, talán azért ilyen szép.

      Törlés
  4. Meint csodás képeket hoztál! Én csak innen a szobából kémlelem az eget, főleg mikor akkorát durran, hogy szinte félek. Ma is érik a vihar ..... ja és írtam mélt olvastad?

    VálaszTörlés
  5. Hát az éjjel a szomszéd utcában a cikória pörkölő, aszaló, kéményébe csapott bele a villám! Akkorát ugrottam az ágyban ijedtemben. De eső sajnos kevés volt.
    A virágaid sokfélék! Mindig örömmel nézem őket!

    VálaszTörlés
  6. Annyira szépek a képeid! Szeretem a kerted, virágaid, növényeid sokszínűségét. Várom a további fotókat is!

    Négy éve Trogirban (Arbanija) nyaraltunk, ahol szemben volt velünk a repülőtér. Először tartottam attól, hogy hangosak lesznek a leszálló gépek, de egyáltalán nem zavartak. Sőt! Imádtam nézni, ahogy fel-le szálltak. Fotózgattam is. Amikor pedig Trogirban sétáltunk, a fejünk felett húztak el, hihetetlenül alacsonyan repültek. Marha jó volt! :)

    Múlt héten pedig a telkünkön figyeltük a felhőket, találgattuk, melyik mire hasonlít. Csak akkor nem volt nálunk fényképezőgép.

    Nem utolsósorban pedig: most posztoltam két képet a blogomra, annyira szép naplementét láttam tegnap.

    VálaszTörlés
  7. De tündéri az a kiskutya! Meg a madárka is!
    A gyönyörű égbolt és a föld....
    Milyen romantikus hangulatban tetszik lenni! Jó ez így!
    Igen, a természet sok örömöt nyújt, ha van az embernek szeme hozzá. Szép a minket körülvevő világ.

    VálaszTörlés
  8. Mindenki elment nyaralni? Mammka bezárt? Tényleg?

    VálaszTörlés