"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2013. július 2., kedd

x szemes nyár. 4. rész.

Elmúlt a június ,és mondhatom szinte nem is hímeztem a nyárból... vagy csak esetleg pár xszemet..Más elfoglaltság kerített hatalmába, pedig évek óta talán ez a leghosszabb időszak volt, hogy nem kellett állandóan valami " vackott " /krémet/ tenni a szemembe.Voltam orvosnál is nem valami jóval kecsegtetett de hát ez van.
Viszont tegnap már "égett" az ujjam a tűért...éssssss olyan jó érzés volt újra látni hogy a xszemek egymás mellé sorakoznak és növögetnek a sorok, egyre több ,nagyobb rész kész..A nagy fa teljesen kész, .Még mindig hiányzik szín is ,még mindig nem szereztem be.
Tegnap olyan megalkuvós napom volt, és rávettem magam, hogy nincs mese nadrágot KELL varrnom, ha nem akarok melegítőbe elmenni itthonról...Egy kész van, csak a szárát kell felvarrni, egy meg majdnem kész... állapotba vár../Mert ügyebár , voltam anyagos boltba, de bevallom egy fél nadrág anyagot nem néztem, egész mással voltam elfoglalva. Itthon jöttem rá, nem ártott volna  nadrágnak valót is .vennem/.



Ma megint rendbe raktam a kis előkertemet, mert jócskán gazos is volt, meg "dzsunvujos" lett, igen csak ráfért a szelektálás.Ahogy felnéztem......... mentem a gépért...
 hát nem gyönyörű??????


Nagy zűr-zavar kerített hatalmába  egyik este, mert ép kapcsoltam ki a gépet, mikor írták hogy" ez és ez ""megszűnik,és ott a másik a bloglovin, azt kell használni. Azt sem tudtam, eszik e vagy iszák, de meg kellett várnom a másnapot  ezzel a problémámmal.. Most már tudom mi a dörgés... én eddig sem használtam olvasót, most meg már meg van a bloglovin.... csak használni kell majd. vagy nem.Most sem tudom mit kell tennem... gondolom másnál is felmerültek ezek a nagy problémák...Persze ennél nagyobb bajom sose legyen!

Van új követőm is...
Sok szeretettel köszöntőm új követőmet________Flórát és Andreát

17 megjegyzés:

  1. Olyan érdekes nézni, kit milyen xszemes minta kerít hatalmába.....
    Vera annyi dolgot kell egyszerre csinálni, vagy legalábbis lehetne vagy kellene,a világon nincs annyi idő...
    A liliomod gyönyörű!!!
    A bloglovinnal én nem is foglalkoztam, akiket olvasok kint van az oldalsávomban, az meg frissül. És a blogger vagy google miért is nem figyelmeztetett bennünket? Kicsit elgondolkodtató... Mingyegy azt a readert sose olvastam, minden maradt a régiben...

    VálaszTörlés
  2. Remélem elhárultak az akadályok és rohanhatsz vissza xszemezni. Nagyon várom a kész képet!

    VálaszTörlés
  3. Jó nagyot álmodtál ezzel a képpel, nagyon szép lesz!
    A blogbigyó meg nem izgat, mert a fonós blogról olvasok mindenkit az oldalsávban meg frissülnek mindig, minek még 1?

    VálaszTörlés
  4. Milyen bloglovin? Nem kell válaszolnod! Elhatároztam, hogy ez nem vonatkozhat rám is.Így is meglepetést okoz nekem a blog.
    Nagyon szépen alakul ez a nyári kép! Olyan: de sok szín egymás mellett és nem látsz belőle semmit közelről-típus, mint az enyém.
    Képzeld: két nap múlva nekem is lesz olyan kutyám, mint Neked. A lányom áthozza a sajátját. Nem örülök neki, félek mit művel majd Polly?!

    VálaszTörlés
  5. Utána már tudtuk, nekünk sem kellett volna ez a bloglovin... de hát ez van...De nem is értem... ha valami jól müködik, minek kell mindig megváltottatni...
    Bea én is hasonló cipőben jártam a múltkor... feltett posztomat csak én láttam.... majd jó négy-öt óra múlva megjelent hogy tettem fel új bejegyzést 4-5 órája... Máskor meg tudom hogy valaki tett fel öt perce valamit, de még három óra múlva is azt mutatja hogy öt perce tette fel... Mikor meggondolja magát, rendes időpontott mutatja...Szóval a fene se érti.. de örülök hogy van... van blog... nagyon hiányoznátok!!!!!!!

    VálaszTörlés
  6. Vera! Csodaszépen alakul a hímzésed! :)
    Milyen színű (számú) Puppets fonalad hiányzik? Talán tudok segíteni...

    Kicsit irigyellek a kertedért, a szép virágaidért, a kutyusért, de csak kicsit. Itthon nekem az erkélyen vannak virágok, bár közel sem olyan szépek, mint a tieid. Cica van a lakásban, a kutyus már nem férne bele a napjainkba.

    A bloglovin, vagy mi a csuda nekem új, én nem találkoztam vele.

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű lesz a NYÁR! :) Szerintem egész sokat haladtál! Gondolom, ilyenkor sokkal több a kerti tennivaló, mint télen! További szép hetet kívánok!!!

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm! Legyen szép napod kedves Vera!

    VálaszTörlés
  9. Királyliliom? Micsoda illat! Szinte érzem! Gratula és kössz!

    VálaszTörlés
  10. A hímzés nagyon szép, imádom az ilyen képeket, amiken sok a virág, olyan élettel teli nekem.
    A fényképek a növényről szépek.

    VálaszTörlés
  11. X-szemes nyár szépen alakul a kerteddel egyszerre:) jó érzés lehet megsimogatni, tapogatni ezt csodálatos és nagy hímzést. Külön örömmel tölt el helyre jött a szemed és tudsz hímezni, remélem minden egyéb eredményed is jó!
    Számomra nagyon jó dolog a bloglovin mivel én általában az olvasóból néztem a blogokat és így egyértelműen tudom követni, nagyon hasznosnak tartom nem kell mindig visszakattingatni a blogomra igaz a számlálóm sem szaporodik nagyon:)
    További jó hímzést!

    VálaszTörlés
  12. Virágjaim vannak, de szép kertem saaaaaaaajnos nincs..Volt két szép sziklakertem... már a múlté, meg az elején mikor idekerült Maci szelektált.. Pótoltam, újra szelektált, aztán úgy maradt...volt szép lugas, azt is éjjelente megrongálta, alig maradt szőlő, így a maradékot kiszedtük... Akkor gondoltam lesz szép virágoskert... az sem jött össze...így csak itt-ott virág van... de még ennek is örülök...Ügye tegnap írtam hogy megkapáltam, a virágokat Maci éjjel utánam terep rendezést csinált, kíváncsi volt mit dugtam el... pedig semmit...Nos ennyit a virágokról

    Tudom utána már eszembe jutott Te szereted Jutka a z olvasót... Én nem tudtam igazán megbarátkozni vele... de van jó oldala is...Elmegyek egy blogra olvasni és még ott találok oly érdekes dolgot, amit az olvasónál már nem... Pl Nálad is... sok olyan van , akit nem követek de ha hozzád megyek az oldalsávodba még találok érdekes dolgokat... persze ennek az az ára hogy az időm meg elmegy...

    Kedves Edit köszönöm ha esetleg segitségre lesz szükség szólok....Az igazsághoz tartozik, mikor keresgéltük a fonalakat mert ügye nem mindegy hogy váltunk, puptsnél kevés is a szin ha sokan vannak a boltba én érzem úgy feltartom a sort.. Persze hogy feltartom!Így fordul elő, hogy én mondom hogy jó most ennyi ,és legközelebb majd újra keresgélünk!Ráadásul utálok boltba menni...


    Köszönöm hogy itt vagytok, megjegyzést írtok! Lassan hétvége is! Legyen szép a napotok!

    VálaszTörlés
  13. Jól van, ha úgy gondolod, azért szólj! Itthon is vannak fonalaim, még bontatlan motringok is, de ha nem lenne megfelelő számú, akkor sem jelent nehézséget a beszerzése. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na látod én is szeretek mindig visszamenni, hogy mit válaszolnak nekem... Szeretek válaszolni én is...ugy hogy mégegyszer köszönöm....

      Törlés
  14. Nagyon jól haladsz a képeddel! Ha jól látom, már a felén túl vagy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó lenne, de szerintem még sok kell a feléhez...

      Törlés