"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2014. május 18., vasárnap

7. kör "" nyár" terítő.

Még jó hogy volt amivel nagyon elfoglaltam magam  az elmúlt pár napban,  kicsit elterelte a gondolataimat a vihartól.. Persze  a fülemet nem foglalta le, mert hallottam mindent, mégis kicsivel könnyebb volt átvészelni mindent...A szorongás persze ott volt, rontottam is elég sokszor.
Aggódtam így is, hogy elég lesz -e a fonal, vagy nem...persze ez egész más aggódás, mint mikor a "mindent féltjük"..Feltekertem  az összes cérnát és  forgattam és forgattam a hajócskákat és igyekeztem  hogy kész legyek mielőtt a fonal elfogyna... NAGY szerencsém volt...még egy kis orsóra való maradt is..
Azt hiszem mindenki tudja milyen érzés, mikor valami jól sikerül, szép, és meg vagyunk elégedve...



Renulak egy újabb körrel bővítette a terítő mintáját...hogy mitévő legyek... még nem tudom

Szép délutánt kívánok és jó pihenést,   minden kedves látogatómnak!

Ma pihenésnek.... vagy nem???,de nagyon finom...


 levendula tele virággal...
 csak mert "szép"
ennyi ronda idő után szirmot bont a margitvirágom....

5 megjegyzés:

  1. Oh, Vera! Ez a terítő FANTASZTIKUSAN SZÉP lett!!! Nagyon-nagyon profi vagy már! És a kalácskészítésben is... irigyellek... :)))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett ez a terítő! Tényleg nagyon jól sikerült!
    És a vihar is elmúlt :)

    VálaszTörlés
  3. Ha szeretnéd folytatni és tényleg az utolsó kör akkor vagy nézel árnyalatában sötétebb fonalat és azzal fejezed be, vagy viszed ennek a fonalnak a szalagját és keresel ugyanilyen színt, ilyenkor jön jól ha megvan a col szám, ha nincs meg napfénynél tudod összenézni ha van ugyanilyen szín.
    Nagyon tetszik hezitálok, hogy elkezdjem-e, ha igen akkor csakis fehérből, mert egyszer már jártam pórul többször nem szeretnék.
    (Amúgy kaptam lilát , be tudom fejezni a Petuniámat hurrá)

    A virágok csoda, hogy túlélték Yvettet ... A levendula meg hmmmmm.......

    VálaszTörlés
  4. Igen, ismerjük az elégedettség érzését. Jó dolog.
    Vége a viharoknak, most meg kell küzdenünk a hőséggel. Ma már mehettem volna térdnadrágba, újjatlanba, furcsa még a meleg.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm , és örülök hogy itt voltatok... Nekünk se lehet a kedvünkbe járni... egyik nap szakadó eső és 10 fok... Teszik? nem... most meg hét ágra süt a nap és megérjük vonszolni magunkat és fáradtak vagyunk...tetszik? nem...
    Nagyon szép napot kívánok!!!

    VálaszTörlés