"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2015. január 11., vasárnap

A gyors munkához...

Tudjátok  e ,hogy a gyors munkához mennyivel több idő kell, mintha normálisan, szépen lassan csinálod amit kell..Nos eddig többet bontottam mint amit varrtam...és sajnos már látszik is...Az ősz képemnél nem bontottam ennyit...Ez gyorsan akartam befejezni, mert ajándéknak gondoltam , de az idő sürget-ne... Úgy hogy most visszaállok, ha kész lesz,,,,, akkor kész lesz.... de többet nem bontok és nem görcsölök, hogy minél előbb kész legyen.. Ezt is egy társaság hímezi... nem is tudom , minek csatlakoztam, .de .. de ezt az egyet megcsinálom....Ennyit az egészről....


Valószínű a madarak fogtak meg...

6 megjegyzés:

 1. Mond, hová is rohansz? Lassan járj tovább érsz, mondja a közmondás is:-) A hímzés kikapcsolódás nem?
  Én csináltam valami hasonló naptárast , de az kint van a telken. Most évszakos képbe kezdtem bele, de még nem sokat haladtam , nem túl nagy aranyos mintácskák. Egymás alatt lesznek , és banner lesz belőle.
  Majd mutatom ha kész legalább az egyik.

  VálaszTörlés
 2. nem vagyok szakértő, de ha kész lesz és kimosod, úgysem látszik a bontások helye, nem? a végeredmény meg tudom, hogy szép lesz!

  Ez most kivételesen nem Neked, hanem a Párodnak szól :)

  Kedves Ernő, nagyon sok boldog névnapot, erőt, egészséget kívánok szeretettel! :)

  VálaszTörlés
 3. Én is jártam már így, akkor írtam, hogy ez a hímzés olyan, mint Déva vára... :(
  Ha az ember eldönti, hogy nem enged az időnyomásnak, akkor egyszer csak helyrebillen minden... :)
  Meglásd, kész lesz és szép lesz! :)

  VálaszTörlés
 4. Így van, ahogy a lányok írják!
  Szép lesz, meglátod!
  Engem is a szép piros Cardinális madár fogott meg. Nem jelentkeztem a SAL- ba , mert annyi elkezdett kézimunkám van, hogy inkább hanyagolom most a közös varrásokat.

  VálaszTörlés
 5. Szerintem is szép lesz ha kész lesz. :-)
  Én se jelentkeztem erre a SAL-ra, mert van még egy másik hasonló hímzésem elkezdve és illő lenne már idén befejezni még csak az áprilisnál járok.

  VálaszTörlés
 6. Szép lesz, ez a lényeg. Hogy mikor lesz kész... idővel! :) Ne kapkodj, mert annak soha nincs jó vége!

  VálaszTörlés