"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2015. február 14., szombat

Második szív is kész..R:P.

Amennyire helyre lehetett hozni, helyre hoztam..Így a hibáival együtt is gyönyörűnek látom... Csábító és szépséges színek...El hagytam a  kacskaringókat is, nekem így jobban tetszik... A harmadik bizonyára nem lesz most elkezdve, mert a másik sorozatból egy nagyon tetszik, de félek, hogy a sok bontás, elveszi a kedvem... már pedig biztos ott is lenne eltévedés...most kicsit várok azzal és még mindig itt -ott van egy kis hó..

Jó pihenést és szép hétvégét kívánok!

12 megjegyzés:

 1. Nagyon szép!!! Nektek is szép hétvégét! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Ildikó! Szép hetet kívánok... miután a hétvége ép a vége fel jár...

   Törlés
 2. Nahát egy csúcs szuper táska, és még 1 szív is ..... nagyon gyors vagy! Én most fejezem be a 2 szívemet, a többit viszem magammal...... úgyan úgy megszenvedek vele mint te, feltettem , majd kukk meg.
  Pussz!
  Aztán ha hazajövök megy neked a kékekhez is a fonal.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm...remélem olvastad valahol írtam, nyugodtam mosd ki de a biztonság kedvéért kézzel...De szerintem nem lesz semmi baja..
   FONAL: szerintem van itthon , kék bőven, biztos találok hozzá... De mostanában biztos nem csinálom... Egyébként nyomtattam feketébe is, az sem volt jobb, látás szempontjában...
   Ez a minta: szerintem egész jól kijavítottam, ha nem nagyon nézi valaki, észre sem venni a sok hibát... De nekem igy is tetszik...Szerintem nem véletlen, hogy ilyen gyönyörű színeket kaptak ezek a szívek...

   Törlés
  2. Én sosem mosom géppel, csak kézzel , de van amelyiket csak sampon habal pl.
   Eléggé spéci szinek és nem is sok kell, biztos ami biztos inkább elküldöm,
   Mindegyik szines jó csak a piros sötét egy cseppet, de majd megoldom, csak érjek oda, ma csak ennek a virágját hímeztem este, Sztem hamar meglesz. Most nincs más dolog:-)

   Törlés
 3. Csodaszép ez a szív! Nagyon tetszik a táskád!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Éva, örülök hogy újra itt vagy...

   Törlés
 4. Válaszok
  1. Köszönöm Margaret...Nagyon csábitó munkába kezdtél, azt hiszem hamarosan, én is neki fogok... Nagyon szép a minta amit Renulak most mutat!

   Törlés
 5. great blog, very inspiring
  lets follow each other! just let me know and I will follow back :)

  - www.angelaah91.blogspot.nl

  VálaszTörlés