"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2017. szeptember 18., hétfő

Neszik és a többi.

Hamarjában készült neszi,és amit a múltkor elrontottam azt  kicsit átalakítva, átvarrva sikerült formában hozni...Igaz ,,és lehet hogy nagyon igaz, ha valamit elrontunk, többszörös idő kell, hogy kijavítsuk...Nem is tudom , hányszor kellett újra bontanom, de ha valami sikerül, már  a múlté, a kínlódás... rossz emlék csak....
Ünnepelni és elköszöni voltunk...beteg volt az unokánk, nem is kicsit,igy elmaradt a névnapja,és sajnos pár múlva útra kél...Közben a menyem és az ikertestvére is egy évvel idősebb lettek,így együtt volt az ünneplés.

Nehéz szívvel mentünk...az utazásról szó sem esett....

Egyébként is keveset láttuk az unokát, hisz mindene a tanulás és a  szintetizátor,  volt,  de mindig volt egy REMÉNY, hogy nna ma talán kijönnek....most ez is elszállt...,








Már több helyen is láttam hogy készül a tulipán, de igazából nem hozott lázba, mig meg nem láttam cipzáron milyen jól mutat picibe...Ismerős mutatta hogy kell elkészíteni,..ilyen picibe,  nem is könnyű, és elsőre nem is az igazi...de majd még gyakorolom, mert sokkal könnyebb a cipzárt húzni ilyen dísszel.




Ezt a neszit próbáltam helyre hozni, ....három másikat lehetett volna készíteni, amíg ezzel bíbelődtem...




 a két ünnepelt... pár napig marad,utána törlöm...
unoka...

6 megjegyzés:

  1. Verám, ne szomorkodj, hagy menjen az unokád, előtte az egész világ, hidd el nem lehet megállítani őket, nem is szabad, az ő életük, ők választották senki nem kényszerítette rá. Örülj, hogy megáll a lábán, önálló lesz, életrevaló.
    Én már végigzongoráztam ezt az egész folyamatot, nem lehet megszokni, csak várni őket haza és örülni minden percnek velük.

    A neszik meg szokás szerint nagyon jópofák :)

    VálaszTörlés
  2. A neszik jók lettek - mint mindig
    Fáj amikor elmennek, de ügyes, talpra esett, boldogul az életben Ti pedig nagy nagy szeretettel várjátok haza :)
    Gratulálok minden ünnepeltnek

    VálaszTörlés
  3. Nekem a fiam kél útra ma délután. Ürömben az öröm, hogy tud dolgozni, megengedi az egészsége. Amúgy, míg beteg nem lett végig a világban dolgozott. Ilyen az élet. A neszik szépek lettek.

    VálaszTörlés
  4. Szuperek a neszik! A virágos nagyon vidám hangulatú, a másik inkább romantikusabb, de mindkettő szép! :)

    Próbálj meg belenyugodni, hogy most elmegy az unokád! Ne félj, haza fog jönni, hisz sokan várják itthon. Biztos kevesebbet fogtok találkozni, de majd minden jön szépen magától.
    Nehogy azt hidd, hogy annak könnyebb, akinek mondjuk a gyereke/unokája ott lakik a szomszéd utcában, mégsem néz rájuk soha. Mert szép számmal vannak ám ilyenek is. Ti abban a helyzetben vagytok, hogy akár napi kapcsolatban is lehettek, ha az adott helyzet engedi.
    Ne bánd, engedd el! Nézd az ő érdekét, neki most az a jó, ha saját maga érzi, hogy nem függ mástól, saját lábára tud állni. Ezzel tesztek neki jót. Később nem vetheti senkinek a szemére, hogy lebeszélte a tervéről, és tessék, mi lett. Próbálja meg, és ha bejön, boldog ember lesz! És ti is azok lesztek, mert ő boldog, és ez a lényeg!

    VálaszTörlés
  5. Naggggyon jók lettek a neszik! A tulipánnal húzni a cipzárt tényleg könnyebb. Jó ötlet.
    De szépek az ikrek!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm a megjegyzéseket,köszönöm a bátoritás... nem használ... Mélyen átéreztem mások bánatát.,hiába a sok tanács...Ezt nem érti, és nem érzi át az ember míg nincs benne...Igaz, nem napi szinten találkoztunk, de volt egy remény, hogy na majd a hétvégén jönnek... most ez a remény szállt el...

    VálaszTörlés