"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2023. október 9., hétfő

Róka 🦊


egy újabb róka, most Mária Brovko mintája alapján hímezve. 84x 111 xszem .,22 szin és 5 kevert... Most kivételesen 14-es aidára himeztem, kicsit furcsa is volt a himzővászon után.... Nehezen ment, mert elromlott a nyomtató, így asztán keresgéltem, hogy hol is varrok ép.. De tanulásnak is jó volt...Most ez is vár keretre...Ez után egy nagy fordulatot veszek és elfordulok kicsit a rókáktól...Minden kép számomra egy kihívás, és ép azért is esett rá , a választás, hogy a kontúrokat is gyakoroljam, mert elég mumus még mindig.










 kicsit össze-vissza tette fel a képet a rendszer, mindig meg tud lepni...

5 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Külön köszönet,hogy minden bejegyzésemnél itt vagy és írsz...

      Törlés
  2. Kedves kis róka mintha mosolyogna! Nagyon szép!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most hogy mondod, tényleg úgy tűnik mintha mosolyogna.Csak a mintát láttam, készen nem láttam a hímzést, kicsit lutri is volt...mert volt már rá példa hogy a minta szebb volt , mint mikor kész a hímzés...Köszönöm hogy itt vagy, és írtál.!

      Törlés