"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2014. július 14., hétfő

9. kör is elkészült /nyári terítő/

Most fejeztem be a 9. kört a" renulak" nyári terítőnél...Siettem és azon voltam hogy elkészüljön, már számolgattam mennyi   gyűrű és ív kell még hogy kész legyen.És amire álmomban sem gondoltam, pár gyűrű előtt elfogyott a fonal a hajócskáról...Brrr...  Nagyon nehezen megy a fonal eltüntetése... de erőt vettem magamon... .. Gyorsan átvasaltam... most így 40 centi.Az utolsó kör van vissza, ez sajnos várat magára... remélem  majd tudom mutatni ahogy kész lesz idővel....14 megjegyzés:

 1. Kedves Vera!
  Nagyon örültem, hogy csatlakoztál nálam a "Renszeresen olvasók " táborához. Ez a terítő meg gyönyörű, kedvenc színem zöld! Nagyon ügyes vagy! :-) További szép estét, és szép hetet kívánok!:-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm... és rám is fér a szép hét...

   Törlés
 2. Vera! Ez csodálatosan szép!!! Nagyon kitartó vagy!
  Hatalmas lesz! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm.... még egy utolsó sor van vissza...igyekeztem nagyon

   Törlés
 3. Vera, fantasztikus, mesés már nem is találok szavakat... :-)
  Az első kép annyi csendes szépséget áraszt, csak nézem és nézem. Nekem már rég kész ez a terítő.
  Hol is látod, hogy még nem kész...?
  Remélem benevezed egy megfelelő zsűriztetésbe!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Aranyos vagy , de nem nevezek be sehova.... Lehetne ez az utolsó sor is, de renulak igy tervezte, és vettem is fonalat még hozzá, akkor már megcsinálom... Hogy hova teszem, azt még nem tudom, de szekrénybe nem az biztos...

   Törlés
 4. Vera, Te úgy dolgozol, mint a filmeken a gyorsított felvételek :)
  mondd, lehet még ezt a szépséget fokozni??

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igaz ami igaz, nagyon belehúztam, nem is csináltam nagyon mást, hogy sikerüljön ezt a kört befejezni.... Most egy darabig nem nyúlok majd kézimunkához sem...Nem tudom lehet e fokozni... bevallom nekem is nagyon tetszik, persze látom a hibáit, de sosem gondoltam hogy lesz ilyen szép kézimunkám is hajócsipkéből.. Aki a tanulásom eleje ota ismer és követ, tudja, hosszú út volt mire nekem eddig sikerült eljutnom...Tudom másoknak hamarabb sikerült megtanulni... nekem évek kellettek hozzá..

   Törlés
 5. Nagyon szépséges lesz! Én még mindig nem csinálok semmit:-( De idővel..... majd.
  Ahova mész , onnan én a héten szabadulok csak más a ... .érted ugye? Vigyázz magadra , Puszillak!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Majd eljön az idő mire tudsz valamit csinálni... Ez fontosabb ... amibe most benne vagy...Persze hogy értem... Nem nagy dolog az enyém... most mégis lelkileg is próbálok felkészülni rá... Tudom mi lesz, mi fog történi, most mégis kicsit más, mint mikor először voltam... ÁÁÁÁ még jó hogy csak két szemünk van....Te is vigyázz magadra!

   Törlés
  2. Most erősebbet kapok mint eddig, és totál kivagyok :-( Tudom fontos, ezért sem panaszkodom . Az időjárás is rátesz nagyon.
   Neked meg kitartást egy jó nagy vödörrel!

   Törlés
 6. Egyre szebb a terítőd. Lehet ezt még fokozni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm.... nem tudom lehet e fokozni...majd az utolsó sor megmondja...

   Törlés
 7. HŰŰŰŰ, ez is - nagyon ügyes vagy :) - Azt hisze,m ezt már írtam! :)

  VálaszTörlés