"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2018. december 26., szerda

Kisvakond...

Még valamikor  julius vagy agusztus táján gondoltam, hogy jó lenne egy kis vakondot horgolni a menyemnek,  szülinapjára, igérték is hogy meglesz a minta, de mindig eltolodott, így más minta után keresve találtam ezt a mintát meg, de ép csak karácsonyra elkészült.../hiányos volt a minta... a kéz egy kis fejtörést okozott, hisz kezet sem készítettem, csak gondolomra csináltam..és jó is lett//.Nem baj, így most is legalább úgy örült, mintha szülinapjára készült volna el....Szütyőbe téve kapta meg,jó volt látni az örömét..
Unoka is most kapta meg a kutyát, ezért érdemes szenvedni és csinálni,mégha nem is mindig  megy minden simán...






 új kismadarat figyelhetünk meg...sárgafejű királyka...


Köszönöm   a látogatást... szép napokat, jó kikapcsolódást!!

4 megjegyzés:

  1. Kedves Vera! Amikor a horgolt állatkáid látom, mindig arra gondolok egy pillanat erejéig, hogy nekem is kellene egyet horgolnom. Aztán rájövök, hogy nem is tudok horgolni. :) Szóval, veszett fejsze, eb gondolat, marad a Tieid kedvtelős nézegetése.
    A kisvakond is nagyon jópofa lett! :D
    Horgoljál 2019-ben is hasonló kedvességeket!

    VálaszTörlés
  2. Aranyos kis vakond, jó nagy lapát kezekkel frizurájáról nem beszélve, egyszóval szeretni való!

    VálaszTörlés
  3. A Kis vakond a kedvenc mesefigurám. Nagyon tetszik!

    VálaszTörlés