"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2020. augusztus 24., hétfő

Végre...

 ..újra meg van a fészkem, a kis varrósarkom...Nagyon hiányzott már, bár sokszor olyan fáradt voltam, hogy alig vártam az estét, csak úgy zuhantam be az ágyikómba-Tegnap, így rögtön befészkeltem magam, és pár xszemet böködtem...Nem kis munka a festés, és mindent takarítani kell utána..Nekünk még ráadásul a napi munka és más dolog is várt...Szóval jó hogy túl vagyunk rajta... Több mint 60 szög... a képeknek., majd ha lesz idő, van még terv, de hogy lesz-e belőle majd az idő eldönti...Még pár ez- az vissza van, de azt menet közben is el lehet végezni..Közben a virágjaim szépen tönkre mentek,túl sok eső volt az elmúlt hetekben,., viszont a gaz szépen elhatalmasodott.



Tudom olyan mintha kiállítás lenne, de itt szem előtt van "pár" kézimunkám

Köszönöm a figyelmet!

10 megjegyzés:

  1. Meggondolom az őszi festést, bár most minden vitte az árát.A jó benne(?),hogy ismét eltolhatjuk.A rossz nagyon ránk érett. Ügyesek voltatok, bevállalósak.

    VálaszTörlés
  2. Csodás "kiállítás"! :-) Bármikor elfogadnám. :-)
    Mi még festés előtt vagyunk, de ebbe a melegbe eddig még nem volt energiánk hozzá fogni.

    VálaszTörlés
  3. De jó már neked, hogy túl vagytok ilyen nagy munkán és a szép tiszta lakásban várhatjátok a hűvösebb időt.
    Nekem nagyon tetszik ez a fal! Mennyi öltés, hány órai (napi, hónapi) munka van ezek mögött a szépséges munkák mögött! Gratulálok! Szuper lett!

    VálaszTörlés
  4. Megérdemled a pihenést -- ilyen nagy munka után ! Szemet gyönyörködtető a kiállításod ! Gratulálok !

    VálaszTörlés
  5. Nálunk a kert felett átvette a természet az uralmat... Már hagyom. Majd ősszel...
    Ilyen kis sarkot én is szeretnék, talán most egy kis szoba is lesz, hogy a legkisebbem is elköltözött otthonról. Szép az a sok kép...

    VálaszTörlés
  6. JÓ egyben látni, sok éves munkáidat. Gratulálok! Tiszta festett lakás a ráadás. :)

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű lett! és ha olyan mint egy kiállítás? büszke lehetsz rá, hisz mindegyik munkád mestermű és annyira szép a falon mindegyik. Az elrendezést is jól eltaláltad. Teljen benne sok örömöd :)

    VálaszTörlés
  8. Mikor nyit a tárlatod:-)) Csodás lenne közelről megnézni! Most akkor kerti munkában vagytok?

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm a szép szavakat...Valóban azért vannak itt, hogy lássam és gyönyörködjem a munkáimba...ha eldugnám, mi értelme lenne az egésznek...Nem az én dolgom lesz, de ha belegondolok, hogy a szemétbe fog egyszer minden landolni.
    Nekem is jó lenne egy igazi kis fészek, ahol hódolhatnák a kézimunkáimnak, de az jelentené, hogy külön lennénk apával..Igy viszont kézimunkázás közben is együtt vagyunk.
    Mi is évekig odáztuk el a festést, mert ép mindig valami betegség volt jelen, és nem lehetett nekiállni sem, és csak ez a két hónap ami nekünk megfelelő, még a meleg, hőség ellenére is..De most túl vagyunk szerencsére az egészen, jó érzés fogja el az embert...Vannak még tervek, de lehet hogy csak jövőre vagy örökre terv marad..majd az élet megmutatja mire futja...

    VálaszTörlés
  10. Aztaaa! Nagyon tetszik a kiállításod. Büszke lehetsz a munkáidra, és szerintem nem fognak a szemétbe kerülni soha. Számomra elképzelhetetlen, hogy ezeket valaki kidobná. Biztos, hogy hozzátartozóid otthonát fogják díszíteni egyszer, ha ránéznek Te fogsz eszükbe jutni.
    Örülhettek a szépen kifestett lakásnak.
    Lassan nálunk is meg kell csinálni, de majd csak akkor, ha már lezajlott a költözés, és mindent el tudok végre pakolni (a baba miatt megszaporodtak a holmik, és egyes dolgokat kerülgetni kell, pl. babahinta).

    VálaszTörlés