"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2017. november 29., szerda

Madarasom. /Veronique Eninger /

Aránylag elég jól állok a hímzésemmel ,úgy gondolom..van ami inspirál, az is igaz, bár nem törekszem ,hogy kész legyen, hisz akkor görcsösen kéne csak erre a hímzésre fókuszálnom, ami nem vezetne jóra...Szeretem a kitérőket, legyen az varrás, vagy hajócsipke vagy más ..Jó előtte ülni,és böködni,teljesen kikapcsol.Féltem a mintától, pedig jó kis minta,jó követhető.









Köszönöm a látogatást!



télen sikerült megfázítanom a karácsony kaktuszaimat annyira, hogy csak sajnáltam kidobni, igy a nyári helyükre kitettem, vagy megmaradnak, vagy nem...és ami leesett hajtás, csak ledugtam... nem akarom elkiabálni... nyílnak!!!Most bent vannak, talán"nyílósan " is megtudom mutatni!!

9 megjegyzés:

  1. Hát hiába kérem szépen, ami madaras az nálad rekord sebességgel készül! Csodás a minta nagyon.
    Az én piciny kaktuszkám levélről lett szaporítva, nagyon nehezen hoz új ágat, de nem adom fel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm... igyekszem a himzéssel...nagyon jó kikapcsolódás...
      Gondolom hogy hiányzik a kaktusznak, hogy nyáron nincs kint a szabadba, kicsit árnyékos, védett helyen...Amig nálam is csak bent volt, nem nyílott, viszont a szellőztetéssel és a téli öntözéssel sikerül vagy kinyírnom, vagy megcsonkitani...Most hogy nem is nagyok, de nyílanak örülök hogy túl élték a nagy szeretetemet.

      Törlés
  2. Ez most neked egy szeretem hímzés, érezni, haladsz szépen. Nem csodálom. Álomszép minta!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért tegyük hozzá, nem nehéz minta és a minta ív is nagyon szuper...A madaraknál, díszeknél töltök kicsivel több időt el, utána azért haladós!

      Törlés
  3. Szép, szép, szép! Addig még jól esik, utána majd megint jön egy hangulat és hipp,hopp már elkészült :) Böködős, szép napokat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most nem tudom itt hagyni ezt a himzést, pedig apróságokat is jó lenne készíteni.... és itt várakozik egy hóemberfej is... lehet hogy idén megint elmarad...

      Törlés
  4. Aranyos ez a madaras hímzés! :-)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű lesz! :-)
    Nálam is bimbóznak a karácsonyi kaktuszok. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!
      Remélem megmutatod a kaktuszodat! Valami álomszép! De hogy ilyen nagyra megtudott nőni... felfoghatatlan...Ügye jól emlékszem, neked van az a nagy kaktusz?Bent van nyáron is a lakásba?

      Törlés