"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2020. március 20., péntek

9.kört is ...

Nem hittem, hogy a 9. kört is be tudom fejezni...még a múlt héten .Nem is fotóztam,mert arra gondoltam, hogy elkészítem amit elképzeltem, és úgy tudom majd mutatni...Így a 10. kört is elkezdtem, remélem mivel tök egyszerű a minta, talán nem sok cérnát vesz fel...

Egy lehelettel jobb lett a hangulatom, mert megpróbáltam nem hagyni, hogy rám zúduljon ez a rengeteg infó...ráadásul jót beszélgettünk, jót nevetgéltünk, kedvenc barátnőmmel, talán érezte hogy ez hiányzik, vagy ép most erre van szükségem...persze én sem gondoltam, hogy ilyen  jót tesz a lelkemnek...A másik meg, teljesen belevetettem a munkába magam, lehet hogy hiába lesz minden... ezt most még nem lehet tudni...és most több hárul rám, ez természetes...Igaz el is fáradtam rendesen...Még szerencse, hogy mindig valamelyikünk jobban van, az vállal többet...
                                                                  ❤❤❤❤❤❤❤❤
NNNa .. mielőtt elfelejteném...nem tudom elmondani mennyire jól esett egy email... "csak "innen ismerem, sosem láttam, sosem találkoztunk, egy kedves olvasóm..... de írt, mert tudja hogy a  pécsi csarnokba járunk, olvasta milyen hercehurca van, volt...érdeklődött  hogy vagyunk, vigyázzunk magunkra...Itt is nagyon köszönöm...!!!

Most pedig akkor a terítő...nem írom a méretett majd legközelebb...
Renulek  tavaszi 2020-as terítője...

Köszönöm a figyelmet...MARADJATOK OTTHON!!!Ez nem játék...az éltünk függ tőle!!!








7 megjegyzés:

  1. Látod, "csak" bízni kell az emberekben, és nem vagy egyedül a bajban :)
    Sok sikert a befejezéshez!

    VálaszTörlés
  2. Csak sikerül befejezni azt a szépséges terítőt! Csodás!
    Bizony, bizony, ilyen apróságoknak is hogy tudunk örülni! Kell most még százszorosan jobban a lelkünknek ilyen apró figyelmességek is, meg egy kis vidám csevegés, ami eltereli a figyelmünket.
    Vigyázzatok magatokra!

    VálaszTörlés
  3. Össze kell fogni, családon belül és kívül! (Bár úgy láttam, mindig is jól összefogtatok a pároddal.) Örülök neki, hogy kicsit sikerült kizökkenni a negatív gondolatok darálójából. Így kell! Így tovább!!!

    VálaszTörlés
  4. Nincs is jobb a léleksimogató beszélgetéseknél. Igazán akkor hatásos, ha valamennyire ismerik egymást a beszélgető társak.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép a kézimunkád és a virágok is csodásak!

    VálaszTörlés
  6. Egy kedves szó, egy kis figyelmesség, egy simogató kéz / még ha csak virtuálisan is /mindig jól jön, a bajban még inkább.
    Nagyon szép a terítőd, a virágaid gyönyörűek

    VálaszTörlés
  7. Az hogy lefoglalod magad a legjobb dolog, az eredmény pedig a ráadás. Alkotó, szép napokat. Itt nincsenek még tulipánok.Sosem felejtem, szerdán kertészetben voltunk, másnap kidőltem, harmadnap jött a zárlat. Ez van. Csak szerencsésen éljÜk túl. öLELÉS NEKED.

    VálaszTörlés