"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2020. március 25., szerda

Ma sem jobb.. 2020 márc 25

Olvadt is, és esett is a hó... Mai nap sem jobb mint tegnap...Mondhatom hogy utálom? Holnapra +17 fokot jósolnak... Kíváncsi leszek...Ígérem most már téli, havas fotóval nem jövök...Máskor kikapcsolt a kézimunka, jó ideje nem volt kezembe se horgolótű, se varrótű...Össze kéne szedni magam...de a gondolataim szerte-szét.Tele szorongással...Ki kéne ordítani magamból...Mikor oldódik fel  a görcs?
Maszk készül egy két darab naponta.





 figyelt hogy mit fotózok...






 körtefa...


 tulipánok

 októberke
 clematis
 harangvirág
 ikravirág
Köszönöm a figyelmet..
így beszélgetni.... nem olyan jó...

8 megjegyzés:

  1. Mikor oldódik fel a görcs?...na, ez egy jó kérdés.
    Kitartást és erőt nektek és mindenkinek!
    Ma amikor sétáltattam a kutyát, a gólyák jutottak eszembe, akik már hazatértek. Szegények!

    VálaszTörlés
  2. Legalább láttátok egymást. Amúgy igazi téli hangulata van a képeknek.....Márciusban.

    VálaszTörlés
  3. Vera ismerem az érzést, ilyenkor fogj egy párnát, s ordíts bele. Kiereszted. Kipróbált. Nem csináltam eleget életem során. Holnap lesz jó kis emelkedés, hidd el.csak tudjuk követni.Elnéztem èn is ma délután az elfagyott barackvirágokat. Ez a ket kis fa még sosem termett, mindig elfagynak, szegények.

    VálaszTörlés
  4. És ölelés neked!Majdnem lemaradt.

    VálaszTörlés
  5. Reméljük, hogy elköszönt az idénre a tél véglegesen és nem tett nagy kárt a gyümölcsösökben! Már nem szeretem még fotókon se a telet. Napfényt, madárdalt szeretnék, nyugalmat, vidámságot, boldogságot, egészséget mindenkinek! Ábrándozni jó.
    Hogy mikor lesz ennek vége? Mikor könnyebbülünk meg? ... Ezernyi kérdés, félelem, aqggódás van bennünk. Ordítani tudnánk, de még az sem megy most. Ilyenkor mindig azok jutnak eszembe, akik teljesen egyedül vannak bezárva a lakásba. Mi még szerencsések vagyunk, még van kihez szólnunk.

    VálaszTörlés
  6. Drága Vera, azt hiszem még egy jó darabig ordíthatunk együtt. Tudod, amit csak szajkózni tud az ember: nem látni a végét. Abban reménykedjünk, hogy nyárra azért lefut és eltűnik a legmélyebb süllyesztőbe, ahonnan soha többé ne jöjjön elő.
    Ölellek én is innen a keleti végekről :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szépek a havas képek! Nálunk szinte semmi nem esett egész télen, ilyen nagyon ritkán van, kicsit hiányzott a téli csendélet. Annak a pár napos zúzmarás időnek is örültünk, hogy végre téli hangulat van.
    Cicának puszi a nózijára és Alexnek is! :-)

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm lányok...Tudom ,mostanában sokat nyavajgok, nehéz? nem tudok túl lépni ezen a helyzeten..Ahogy látom a munkám semmivé válik, és beleszakadtunk, hogy megéljünk...és nem tudom hogy mi lesz,Nem tudom meddig lehet igy bezárva élni...Engem nem ez zavar, hisz sokszor elmondtam, én van hogy 3-4 hét is van hogy a kapun nem megyek ki...Ezt a helyzet viselem nagyon nehezen, félek..és féltem a saját és más családját...

    VálaszTörlés