"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2015. október 29., csütörtök

Az ősz színeivel...

Nem csoda, hogy sokunk kedvenc évszaka az ősz... A gyönyörű színeivel elkápráztat bennünket a természet...De lehet hogy a sütőtök is nem véletlen, hogy ilyen szépséges narancs színben pompázik...,?
Már annyiszor írtam, a kedvenc színem a sárga és annak a változatai, igaz más színeket is kedvelek, majd arról máskor esik szó...az sem véletlen hogy mióta ezt a fonal szépséget megláttam, nagy kedvenc lett...és persze a kézimunka is csak úgy árasztja  az ősz színeit... és mutatja szépségét..
Nagy nehézségek árán sikerült befejezni..., rengeteg bontással, vágással kombinálva... de nem adtam fel... Elsőre is sikerült, most miért ne... csak fáradtabb vagyok .... cigi helyett ,kell valamivel levezetni a gőzt... az pedig mostanában bőven van.







azért látszik, hogy én hogy jelölgettem , számoztam még én is...a mintába... sokszor eltévedtem...számomra elég kacifántos volt...mindig bejelöltem,éppen hol tartok.




Nem tudom honnan van a minta, melyik blogról...  de gondolom a hölgy neve lehet itt fent... nagyon szép megtervezett minta...Sok segítség van... ABC, számozás, színek... Szeretem ezeket a mintákat, jól követhető, jól olvasható.../Még ha el is tévedek én,/ Köszönöm a mintát!


 diófa is elkezdett vetkőzni...


milyen érdekes, először a legfelső levelek sárgulnak... és hullanak, majd a többi...és közben micsoda szép kék  az ég.../ez tegnapi fotó, ma nem lett volna ilyen szép/


9 megjegyzés:

  1. Ez tényleg olyan ősz-színű terítő. Szép lett!

    VálaszTörlés
  2. wonderful work
    great project
    colours are perfect

    VálaszTörlés
  3. Lányok nagyon köszönöm...

    VálaszTörlés
  4. Drága Verácska! Ez a kézimunka csakúgy ragyog! :) Nagyon szép! Nagyon - nagyon ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
  5. Szuper lett ez a darab is! Igen, ez a kedvenc fonalunk :)))

    VálaszTörlés
  6. A hajócsipke ámulatos mint mindig.
    Az ősz szintén, feltéve, hogy süt a nap.

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm...és tudom, Ildikónak is nagy kedvence ez a fonal.nem véletlen..

    VálaszTörlés