"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2018. szeptember 3., hétfő

""Játék!!Játék??""

Játékot hirdetett az ""Érikadió" blogon Juciká. Persze én rögtön jelentkeztem, de nem gondoltam végig, , miből készüljön...Mindegy , csak könyvjelző legyen..Készítettem már xszemesből, mikor a barátnőm 50 éves lett...:::ÉSSSS  eszembe jutott, hogy valamikor régesrég mikor tanulgattam a horgolást, készítettem két könyvjelzőt,ráadásul, nem is akármilyet, mert ferdén kell kezdeni,és minden sorba fogyasztani kell a sorvégén, az elején meg szaporítani... vagy fordítva????? ,Nem  tudom,honnan van a minta,és a fonalról sincs semmi infóm... mintám sincs..., Ez csak azért maradt meg, mert nagyobb lett mint a megszokott, mivel a fonal is vastag...Így utólag eszembe jutott, hajócsipkéből is van könyvjelző, de  úgy érzem, a részemről így nem fer, de most nem jut eszembe semmi ötlet...Keményítve is van...///látom milyen sokat változott a horgolásom is///Köszönöm a játékot...egyenlőre ennyi, ha esetleg lesz valami ihletem, még bepótolom a hiányosságot!
Többieknek  sok sikert a könyvjelzőhöz!!







kb ez a szín...






 Ilyen borúsak a napok mostanság...




ez még csak a  vihar kezdete volt...


5 megjegyzés:

  1. Nagyon csini a könyvjelző és jó volt olvasni a lelkesedésed.
    A vihar durva volt.

    VálaszTörlés
  2. :) Látod Milyen jó, van egy régi, új könyvjelződ. Talán még használni is fogod. Köszönöm a játékot, talán hamarosan más ihleted is lesz, ha másra nem arra jó volt a felhívás, hogy eltöprengjünk a témán.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom hogy kevesen csatlakoztak a játékhoz,és az hogy kevesen reagálnak a munkáinkhoz...
      Most hogy előkerült, valószínű hogy én megtartom magamnak, és majd készül könyvjelző, csak hogy mikor az a kérdés...


      Köszönöm lányok...

      Törlés
  3. Szuper a könyvjelződ! Én is beszálltam :)

    VálaszTörlés