Mikor a püspökkenyér sütő formába beletettem, néztem ,és gondoltam, míg egy órát kel, el fog feküdni az egész, olyan kicsi helyet foglalt el a tészta,.persze tudtam hogy pihentetés után nagyobb lesz a térfogata, de még akkor sem gondoltam hogy egyszerűen kisül az edényből,és mindkét széle kívül lesz... Visszatuszikáltam nagy nehezen, és kíváncsian vártam hogy megsüljön..Nagyon finom, puha, illatos...Apa szerint egy vanilia sodót még elbírna, még finomabb lenne...Nagyon könnyű elkészíteni... és már biztos, hogy készül még belőle.Fotók készültek... nem is kevés...
oldalról...
fentről...
ahogy kel
sorba téve...
a recept
Ez valami gusztán néz ki! Ma csülkös bablevest főzök, szerintem megpróbálom megcsinálni, tökéletes lesz második fogásnak a leveshez :)
VálaszTörlésAz tutiiiii...én is bableves mellé készítettem el...
TörlésÖsszefutott a nyál a számban :-)
VálaszTörlésAzt elhiszem....
TörlésEgyszerűnek tűnik az elkészítése, talán a napokban kipróbálom.
VálaszTörlésNem tűnik...mert az...Mesélj majd róla..
TörlésMég nem is láttam ilyent. Lehet, hoigy fél adaggal kipróbálom, szeretem a fahéjas sütiket.
VálaszTörlésNem bánod meg...Kaptam már visszajelzést, hogy finom lett másnál is...
Törlés