"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2018. december 17., hétfő

"Keretben""...első igazi téli havazás.

Nem tudom pontosan kinél láttam a madaras, fenyős képet,/Bea,Ági?/ mikor eszembe jutott, hogy én csak kihímeztem, de nem lett befejezve...Alig találtam meg, nem kis darab, így még véletlenül ,sem gondoltam igazi keretbe...Beánál láttam a befejezést, valahogy én is anyag keretre gondoltam, méghozzá, hozzáillő zöldet..Jó párszor néztem, de nem találtam meg az igazit, mindig üres kézzel jöttem ki a boltból...Ez csak részben igaz, mert mindig találtam egész mást, ami messze állt az adott hímzésemtől..Már szorított az idő... és  a szekrény és az anyagok átpakolása közben találtam rá, az "igazira" lehet hogy nem az igazi, de abból kell dolgoznom ami itthon fellelhető...Passzoltak a színek is...Remélem nem vonja el a fenyőfáról a figyelmet a széle.

Mérete.44x64...centi... jó nagy lett 14-es aidára lett hímezve.

Ráadásul nem is kap igazi szép nagy helyet a falon, mert hogy az sincs...Már lassan mint a kiállításon... és igy sem fért el mind...Össze vagyok zsúfolva, lassan"" nagyobb házfal" kéne..




van benne arany szín...és piros is... Ezzel az anyaggal van varrva a széle...


 csalóka... de egyenes a kép...





 leander ami kint maradt.













 árvácskáimat is jól betkarta a hó

 mi van kint???


5 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lett a karácsonyfád , nagyon találó a keret is hozzá -- szerintem . Folyton készülök folytatni az enyémet , de majd talán jövőre . A falakról himzésekről csak annyit , mert nálunk is probléma , a Férjem azt mondja , te csak hímezzél nyugodtan, majd kitaláljuk, hogyan lehet a plafont is használni ilyen célra . :-)

    VálaszTörlés
  2. Jó a textilkeret hozzá, és lőn hely is a falon, ami nagyon jól néz ki!
    Gyönyörű a hó, imádom! A cica kíváncsisága elolvaszt.

    VálaszTörlés
  3. Csodás a hímzéses falad, jó együtt látni a képeket! Havas fákat, szeretem nézni (ablakon keresztül)

    VálaszTörlés
  4. Szépséges! Jó egészséget kívánok!

    VálaszTörlés
  5. Mindig azt hajtogatom, nem szeretem a telet, de amikor szép havas képeket látok, akkor mindig meggondolom magam. Csak kimenni ne kéne...
    A kis fenyőfád tetszik, bár nekem még jobban tetszene, ha mondjuk pirossal és arannyal lett volna szegve, nem ezzel a nemzeti-színűvel.

    VálaszTörlés