"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2024. február 4., vasárnap

ezmegaz


Tegnap ez a látvány fogott meg. Facén írtak- ezt meg azt, meg cáfolták amazt. Igazából hogy mi igaz... a jó ég tudja...Tele volt ilyen és ehhez hasonló fotókkal a facé,Egy biztos, most sokkal több repülőt látni az égen..













sikerült  letakarítani a zöldségről a rossz, fagyott leveleket, nagyon szépen hajt a petrezselyem,  gazolni se lehetet, nagyon sáros minden..Már látszik hogy a hagyma is kibújna... meg a spenót, kis salátám, ha Alex nem topogna benne...Nem értem, akkora hely van a topogására, mindent elkövet, hogy bejusson a sátrakba... nna károkat csinál, mindezt éjjel.. Valami megoldás lesz rá...mert ha ki lesz ültetve a palánta, a nagy lábával mindent tönkre tesz...Egyszerűen nem is értem,, évek óta nem csinált károkat, nem ment be, oda ahova , nem lehet...
A tulipán , jácint hagyma virág, krókusz hajt már szépen, az  aranyeső is erősen bimbózik, és a téli jázmin is... Egy pici lila kankalin is nyílt, de még inkább gondolkodnak a virágok...A mogyorót elfelejtettem megnézni, más évekbe ilyenkor már "nyílt".
 


ezt ajándékba kaptam a napokba, utólag a névnapomra...elnyílik, megy ki a kertbe, jövőre ott fog virágozni


5 megjegyzés:

  1. Aeroplanes paint the sky. We have a dog who damages the garden at night too, it’s annoying.

    VálaszTörlés
  2. Máskor is ugyanennyi repcsi megy az égen, csak a légköri viszonyok miatt nem látszanak a kondenzcsíkok. Hallottam a chemtrail hívőkről:

    "A chemtrail (chemical trail azaz vegyi csík) összeesküvés-elmélet hívei azt állítják, hogy a chemtrail-repülőgépek titokban mérgező vegyi anyagokat permeteznek, melyek megmérgezik és butítják a lakosságot. Az időjárás-befolyásolást és a pszichológiai manipulációt is időnként célként említik az elmélet hívei." (Wikipédiából)

    Nem kell itt már a levegőből mérgezni az emberiséget, pusztítja az magát már minden lehetséges módon. A butítás is megy magas fokon az országunkban, kondenzcsíkok nélkül is... 😞

    VálaszTörlés
  3. Nem titokban megy ez, hanem jól láthatóan már hosszú évek óta. Különbözú vegyi anyagokat permeteznek az égbe éghajlatmódosítási kísérletek, meg a Nap vélt v. valós káros hatásainak kiszűrése végett. Hogy miért nem publikus, azt nem tudom, talán mégsem annyira ártalmatlanok azok az anyagok? Mindenesetre az USA-ban pl. ebből már több kongresszusi meghallgatás is volt, ahol szakemberek bizonyították, hogy ezeknek a műveleteknek a hatására jelentősen megnövekedett a talajban, a levegőben, a vizeinkben, mindenben az élővilágra káros alumínium, stroncium, bárium stb. tartalom.

    VálaszTörlés
  4. 🙈🤦🏻‍♀️ Jujjjj

    VálaszTörlés
  5. Annyi mende- monda kering, hogy az ember nem is tudja, mi az igazság. Egy biztos felettünk mostanában nagyon sok repülő megy el .

    VálaszTörlés