"A kutyádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja rólad,
biztos isten vagy.

A macskádat eteted, itatod, gondozod, ezért azt gondolja,
biztos ő az isten."
( Aranyosfodorka)

"A macska nem ugrál föl rád, nem nyalja összevissza az arcodat, nem szaladgál őrülten körülötted, hisztérikus hangokat kiadva. A macska az ajtóban vár, nagyon finoman a lábadhoz dől, és rezonál." /Pam Brown/
„A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül...” /Gerard Durrell/
Az eszem szeret megbocsátani, bár néha a lelkem nem hagyja. Vannak olyan sebek, amelyek nem gyógyulnak. Néha a barátságokat is buta, nem gyógyuló hegek teszik tönkre.
Kaszás Attila

2024. február 14., szerda

Mai szép...

 Szépséges a természet ...Imádom az ilyen színeket...









A múlt héten voltunk temetésen, egy volt osztálytársam halt meg... Nem találkoztam vele vagy 40 éve, és még újra 10 évig...Facén tartottuk a kapcsolatot néha, és egyszer csak eltűnt, én meg utána jártam, és akkor tudtam meg nagyon nagy beteg... kommunikálni se tudott már, de a fia kérte menjek el a kórházba... Nem volt lelkierőm...Pár hétre elment...Lelkiismerti furdalásom lett, de a rokona se ment el, ép ezért, mondta hogy nem csoda hogy nem mentem el hozzá.

Temetés után itthon kinyitottam a gépet, újabb halálhír,,, nagyon közeli ismerős, 3 hete beszéltem vele...Csarnokba mellettünk lévő asztalon árult... olyan munkatárs féle...jó rég óta... Most fél órája egy másik ismerős is elment... ... Nagyon lehangoló, ..

Tegnap fogászat, nem valami jóval kecsegtetett az orvos,, ma a háziorvos hívott, hogy  vérvétel kell a Ct-re, menjek le a beutalóért, eddig nem jelentkeztem...  hamarosan mennem kell...jó kis programok.

Megint minden kezdődik ...


8 megjegyzés:

  1. Beautiful nature to comfort in time of loss.

    VálaszTörlés
  2. Fotóid nagyon szépek, A mi korunkban sajnos sok ilyen rossz hírt lehet hallani. Az orvosi vizsgálatokhoz kitartást és ettől kellemesebb programokat kívánok Neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm! bizony, mikor el kezd járni az ember orvoshoz, mindig jön egy újabb vizsgálat...Tudom hogy kell...

      Törlés
  3. Én is rettegek ilyen látogatásoktól, de tudom, hogy utána még nagyobb lenne a lelkifurdalásom, így összeszedem minden erőmet és meglátogatom a beteget. Az más kérdés, hogy utána napokig a hatása alatt vagyok, de el kell, hogy búcsúzzak tőle.
    Pont beszélgettünk ismerősökkel, ezzel együtt kell élnünk, lassan a mi korosztályunk következik. A napokban hallottam egy mondatot: aki megszületik az meg is hal egyszer.

    ... de amíg élünk, legyen tartalom benne.

    Azokat a lejárni valókat tedd csak meg mindet, a biztonságod, egészséged érdekében teszed! Tudom, nem kellemes járkálni eü. intézménybe, de muszáj!
    Ölellek 🤗

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most hosszan mentegetném magam, miért is nem járok kórházba látogatni, de talán egy szóval... nem tudok beszélgetni, annyira leblokkolok...Anyúhoz nagyon sokat jártam, csak a kezét fogtam, és néztem, ahogy alszik,...
      Hamarosan egyik részén túl leszek...

      Törlés
  4. Lovely photos of your garden, they say it comes in threes, hopefully thats your three and you, and it will be a while before you go to another funeral. take care.

    VálaszTörlés